Nezaradené

NEOTEX – Tekuté izolácie

Spoločnosť NEOTEX® SA bola založená v roku 1959 v Grécku a dnes je jedným z popredných výrobcov tekutých hydroizolácií.

(Polyurea, PU, ​​hybrid, cementový a ďalšie), živicové podlahy (epoxid, polymočovina, polymér, na báze PU). ), riešenia na úsporu energie.


Po celé tieto roky je súčaťou stratégie spoločnosti, odlíšiť sa nielen kvalitou, ale aj inováciami a technickou podporou. Vďaka týmto pilierom štruktúry spoločnosti má NEOTEX® v súčasnosti dlhodobé vzťahy so svojimi partnermi a neustále rozširuje svoju prítomnosť na rôznych trhoch v Európe, Afrike, Ázii, Amerike.

NEOTEX® bol certifikovaný TÜV CERT s DIN EN ISO 9001: 2015 pre aplikáciu manažérskeho systému v súlade s vyššie uvedenou normou pre výskum a vývoj, výrobu, predaj (vrátane vývozu), distribúciu a technickú podporu špecializovaných stavebných materiálov. Všetky produkty sú CE certifikované.

Predchádzajúce a súčasné skúsenosti, inovácie, špecializácia spolu s dobre vypracovaným a starostlivo vykonaným plánom rozvoja umožňujú spoločnosti NEOTEX® hľadieť do budúcnosti s optimizmom a každý rok zavádzať nové technológie a produkty špičkovej kvality do svojich odborností, udržať prvotný cieľ: spokojnosť zákazníka.

Vybrané produkty portfólia spoločnosti:

Strecha

Neoroof – Hybridný vodeodolný náter s UV ochranou a termoizolačnými vlastnosťami (tekutá guma). Neoproof PU W -40 – Vodeodolný polyuretánový náter na strechy s extrémnou mechanickou odolnosťou. Neoproof Nordic – Hybridný vodeodolný náter s UV ochranou v terakotovej farbe (tekutá guma).
Extrémne odolná strešná izolácia s dlhou životnosťou, UV ochranou a termoizlačnými vlastnosťami.

Steny, múry, fasády

Betofix Waterstop – Náter na zabránenie prenikaniu vlhkosti z muriva do interiéru. Ideálny pre pivnice a vlhké miestnosti. Silimper Nano – Hydrofóbny náter s tepelnoizolačným účinkom. Neotherm AC – Antikondenzačný náter proti tvorbe plesní a množeniu baktérií.

Umývateľný, cementový kryštalický materiál vhodný na
izoláciu a hydroizoláciu betónu.
Neoproof 360W – protiradónový hydroizolačný náter pre základy a múry Silatex Reflect – termoreflexný fasádny náter

Podlahy a garáže

Neopox SF Plus – Epoxidový náter pre rýchle zhotovenie podlahy garáže, obchodu, haly,… Neodur Fast Track – Finálny náter pre rýchle zhotovenie podlahy garáže, obchodu, haly,… Neopox Special – Dvojzložková tekutá guma na podlahy, bazény, nádrže,…
Neodur Fast Track PR – Základný náter pre zhotovenie podlahovej krytiny, vhodný pod Neodur Fast Track Rýchloschnúci polyaspartický, polyurea náter podláh, terás a striech Neodur FT Elastic. Epoxol Floor S – Dvojzložkový epoxidový systém bez obsahu rozpúšťadiel na vytváranie samonivelačných podláh.
Alifatický polyuretánový náter s lesklým vzhľadom na vonkajšie podlahy.

Bazény a nádrže

Neopox Pool – Vysoko odolná a trvácna povrchová úprava bazénov. Neopox Special – Dvojzložková tekutá guma na podlahy, bazény, nádrže,… Neopox Primer AY – Základný náter pre maximalizovanie vlastností Neopox Pool.
Neotex Antiskid M – Protišmyková prísada pre systémy povrchovej ochrany podláh a bazénov Neopox CR – Tekutá izolácia nádrží.

Terasy a balkóny

Neodur FT Clear – Transparentný náter (tekuté sklo). UV odolný. Nežĺtne ani po rokoch. Ideálny na dlažbu. Neosil Bond – Aktivátor adhézie pre Neodur FT Clear. Neopox Special – Dvojzložková tekutá guma na podlahy, bazény, nádrže,…

Penetráčné nátery a ochrana pred koróziou

Neotex Inox Primer – Penetračný náter s extrémnou adhéziou k neporéznym povrchom – nerez, hliník, galvanizovaná oceľ, sklo,… Silatex Primer – Penetračný náter pre betónové povrchy, múry, sádrokartón,… Neopox Primer BM – Penetračný náter, špeciálne vyvynutý pre asfaltové pásy, krytiny a membrány.
Epoxol – Primer – Základný náter pre povrchy, ktoré majú byť pokryté epoxidovými farbami. Revinex – Penetračný náter pre Neoroof a Neoroof Nordic Stabilizátor korózie a odhrdzovač – Neodur Metalforce

Textílie, tmely a rozpúšťadlá

Neotextille NTP – Netkaná textília z polyesteru 100g/m2 Epoxol Putty – Tekutý živičný tmel (lepidlo) Jointex – Akrylový tmel
Neotex 1021 – Rozpúšťadlo pre epoxidové systémy Neodur FT Putty – Rýchloschnúci opravný tmel Neotex PU Joint – polyuretánová elastomérický vysoko kvalitný tmel
sloveco

Ždielať
Publikované
sloveco

Najnovšie príspevky

Čo je to tekutá guma

Tekutá hydroizolácia Tekutá guma, tekutá dlažba a tekutý plast, tvoria hydroizolačný systém prepracovaných postupov a…

8 rokov pred

Tekutá guma na bazény

Tekutá guma na bazény TG500 Tekutá guma na bazény je elastická membrána vyznačujúca sa vysokou…

8 rokov pred

Tekutá dlažba

Tekutá dlažba Tekutá dlažba je ideálnym riešením pre hydroizoláciu podláh. Svojim protišmykovým povrchom zabraňuje úrazom…

8 rokov pred

Farebná tekutá guma

Tekutá guma TG500 Vlastnosti: bezspojová hydroizolácia jednozložkový farby: šedá, bordová, biela, čierna bez UV 100%…

8 rokov pred

Tekutá guma

Tekutá guma HB500 - hydorizolácia strechy, balkóna, terasy a základov Tekutá guma je hydroizolačný materiál,…

8 rokov pred

Tekutý plast

Tekutý plast Tekutý plast je hydroizolačný materiál, ktorý vďaka svojim výnimočným vlastnostiam vytvára odolnú a…

8 rokov pred